AFMADO i Mossos d’Esquadra presenten a Vic el Calendari Solidari 2017

El proper dimarts dia 13 de desembre a les 19:30h AFMADO i Mossos d’Esquadra presenten el Calendari Solidari 2017 a la sala Coll i Bardolet del edifici El Sucre (Vic)

Durant l’acte, representants de Mossos d’Esquadra, faran una petita presentació del calendari. Es continuarà amb la intervenció de Josep Vilardell, president d’AFMADO qui parlarà sobre el dia a dia dels cuidadors de malalts d’alzheimer i sobre la importància d’iniciatives com aquesta, que ajuden a finançar tots els projectes i donar suport als malalts i les seves famílies i cuidadors. Posteriorment es podrà visualitzar el “making of” del calendari.

Finalment també es farà un petit homenatge a la família de Claudi Martí Liarte, malalt d’alzheimer que va morir un mes després de fotografiar-se amb AFMADO pel calendari de 2017.

Aquesta és la 4a edició del calendari solidari, una iniciativa que es va engegar fa tres anys per altres causes solidàries. Enguany, com l’any passat, els fons recaptats amb el Calendari Solidari 2017, es donaran a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) amb l’objectiu de millorar l’assistència als malalts d’alzheimer i donar suport als seus familiars i cuidadors.

Dia: Dimarts 13 de desembre

Hora: 19:30h

Lloc: Sala Coll i Bardolet (El Sucre – Vic) * info: http://mossos.gencat.cat/ca/els_mossos_desquadra/responsabilitat-social-corporativa/Calendari-Solidari/Calendari-solidari-2017/

Podeu contactar a: Mail: afmado@afmado.com Telèfon: 663 486 415

top