Comunicat d’AFMADO davant l’Estat d’Alerta pel COVID-19

Benvolguts/des socis i col·laboradors/es d’AFMADO,

A conseqüència del desenvolupament i l’increment de risc d’infecció en els últims dies a conseqüència del COVID-19, la Junta Directiva d’aquesta entitat ha decidit prendre les mesures de precaució per protegir totes les persones que formem part d’aquesta entitat.

Intentarem seguir oferint els nostres serveis de manera continuada i segura, però els informem que fins a nou avís queden suspeses totes les activitats de formació, assessorament, acompanyament, etc. que comportin presència física i contacte entre persones per aquest motiu queden cancel·lades totes les visites i reunions previstes en les properes setmanes fins que les autoritats considerin que es pot reprendre una certa normalitat.

Mentre duri aquesta situació, en la mesura del possible, atendrem telefònicament o per correu electrònic totes aquelles consultes que puguin tenir.

Agraïm enormement tota la tasca que el personal sanitari està portant a terme en aquests moments difícils per cuidar de tots els ciutadans, i en especial volem agrair a tots els familiars i treballadors/es que diàriament cuiden de les persones que pateixen una demència, que són els més vulnerables davant d’aquesta situació.

Us recordem que les nostres vies de contacte són:
Per correu electrònic: afmado@afmado.com
Per telèfon: 663 486 415

 

 

 

Tags

top