Assemblea general de socis AFMADO 2020

Connecta’t i participa, la teva opinió és important

Degut a les restriccions en les trobades entre persones que estableixen les autoritats sanitàries davant de la Covid-19, la Junta d’AFMADO ha decidit que aquesta reunió es celebri de forma virtual per evitar riscos de contagi.

 

Dia: Dimecres 14 d’octubre
Hora: 19:30h
Accés a l’assemblea: https://meet.jit.si/AFMADOJUNTA
(Es pot fer a través del mòbil amb l’aplicació Jitsi Meet o bé a través d’un ordinador, prèviament us sol·licitarà permís per a fer ús de la càmara i el micro per poder participar en la reunió, un cop acceptat podreu accedir sense més dificultat).

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
2. Exposició i aprovació de l’estat de comptes de l’entitat
3. Votació de les persones que formaran part de la nova Junta Directiva
4. Programació d’activitats de l’entitat pel 2020
5. Precs i preguntes

Apreciat associat/ada, esperem que tant tu com la teva família estigueu bé tot i el moment tan complex pel qual estem passant en aquests darrers mesos.

Des d’AFMADO malauradament ens hem vist obligats a aturar totes aquelles activitats presencials que teníem previstes per aquests mesos, però hem seguit treballant per estar al vostre costat de forma virtual amb assessoraments telefònics i a través de plataformes on-line per part dels professionals de l’entitat per fer més portable aquesta situació per totes les famílies i persones que pateixen una demència.

Us recordem que si necessiteu els nostres serveis us podeu posar en contacte amb nosaltres per tal de concertar dia i hora amb els professionals d’AFMADO que us podran atendre.

Us animem a venir i participar-hi, doncs fem una reunió oberta perquè entre tots i totes sumem idees i propostes per seguir creixent i millorant fins i tot en aquest moment tan difícil i excepcional

 

Tags

top