Conferència “Musicoteràpia i qualitat de vida en l’Alzheimer”

DIXIT Vic acull la conferència “Musicoteràpia i qualitat de vida en l’Alzheimer”

La música és una eina amb un gran potencial terapèutic i amb molta utilitat per a la realització d’activitats d’acompanyament per a persones que pateixen un procés de demència. La musicoteràpia pot donar resposta a aquelles necessitats canviants i úniques de les persones grans amb trastorns mentals associats a l’envelliment contribuint a la millora de la seva qualitat de vida.

El 17 d’octubre, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials organitzarà la conferència “Musicoteràpia i qualitat de vida en l’Alzheimer”. Durant la xerrada es definirà el concepte de musicoteràpia i s’explicarà com la música pot afavorir un procés d’envelliment saludable incidint en aspectes físics, cognitius i psicosocials.

L’acte anirà a càrrec de Mónica de Castro, que és musicoterapeuta especialitzada en demències i geriatria. De Castro compagina la intervenció clínica, la investigació i la docència treballant amb empreses i entitats com l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació ACE, l’Institut Català de Neurociències Aplicades o la fundació Alzheimer Catalunya, entre d’altres.


Data
17 d’octubre de 2018 de 17 a 18.30h
Lloc: Sala Segimon Serrallonga de la UVic-UCC. C/ Perot Rocaguinarda, 17, Vic.
Inscripcióles places són limitades i cal inscripció prèvia 
OrganitzaDIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Tags

top