Final de la campanya dels calendaris solidaris dels Mossos d’Esquadra

L’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona (AFMADO), dona per finalitzada la campanya solidària, que en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) i els Mossos d’Esquadra, s’ha portat a terme des del passat octubre coincidint amb el final d’any i consistent en la venda dels CALENDARIS SOLIDARIS (amb imatges de persones afectades per la malaltia i agents dels Mossos) a canvi d’un donatiu de 10€ (1€ dels quals s’ha destinarà a la FAFAC i els 9€ restants han estat  destinats a AFMADO).

Col·laborant amb l’adquisició del calendari s’ha col·laborat amb els projectes d’AFMADO, una associació sense ànim de lucre de la comarca d’Osona que destina els seus recursos a crear projectes i organitzar activitats per tal d’ajudar als familiars de les persones que es veuen impedides per l’Alzheimer, una malaltia que cada dia afecta a un percentatge major de persones, en especial amb edats avançades.
Agraïm a totes les persones que han col·laborar amb nosaltres aquest gest, ja que d’aquesta manera AFMADO podrà revertir aquests recursos altra cop a la societat, i en especial a les famílies que estiguin patint la malaltia.
També volem agrair especialment a tots el comerços, entitats i institucions que s’ha ofert a distribuir els calendaris des de les seves instal·lacions. 
Gràcies a tots per la vostra ajuda, no deixem que l’Alzheimer ens faci oblidar que la solidaritat d’avui és més necessària que mai pel demà.
Moltes gràcies.

Tags

top