AFMADO destina la donació de Rotary Club Vic Osona al programa de musicoteràpia

Des de l’Associació AFMADO aquest any 2019 s’han destinat els diners rebuts pel donatiu de Rotary Club Vic Osona al programa de Musicoteràpia per a persones amb demència i els seus cuidadors/es

Els 285 euros rebuts per part de Rotary Club Vic Osona s’han destinat a pagar part de les sessions de musicoteràpia i les tasques de difusió de l’activitat a nivell de comunicació als socis i a les xarxes.

El programa de musicoteràpia consta de 12 sessions (3 mesos) amb un cost total de 720 euros (programa complert a càrrec de l’empresa SINGULAR) més 30 euros per tasques de difusió, cartells, etc.

Hi participen un total de 12 persones entre cuidadors/es i persones amb demència i es porta a terme a les instal•lacions de l’Hospital de la Santa Creu de Vic amb col•laboració amb els seus professionals que ens han ajudat a escollir les persones més idònies per a poder participar. L’última sessió del programa de musicoteràpia serà el proper 8 de juliol.

Des d’AFMADO volem mostrar el nostre agraïment a Rotary Club Vic Osona gràcies al qual es pot cobrir part dels costos que suposa el programa de Musicoteràpia destinat a persones amb demència lleu i els seus cuidadors/es

Tags

top